BIOGRAFIA DE TASTET DE GOSPEL


TASTET DE GOSPEL és un conjunt coral – instrumental que es va crear al gener del 2007 per iniciativa de l’AMPA de l’escola de Música de Taradell. Va aplegar una colla de pares, mares i alumnes adults amb l’objectiu d’oferir una única actuació dins el cicle de concerts 2007 de l’Escola de Música. El resultat va ser un èxit, així que es va decidir donar-li continuïtat al grup.


Tastet de Gospel ja ha fet un bon grapat de concerts, els quals destaquen: Biblioteca de Taradell, Centre Cultural Costa i Font de Taradell, Ateneu de Cerdanyola del Vallès dins els actes de la Marató de TV3, Centre Comunitari Remei de Vic, Poliesportiu dels Hostalets de Balenyà, Poliesportiu de Gurb, Concert sota el pont de St. Hipòlit de Voltregà, Ateneu de Tàrrega, Església de St. Miquel de Balenyà, Centre Cívic de Torelló i molts més.

Hores d’ara el Tastet de Gospel aposta per la seva consolidació i acull gent de diversa procedència fins arribar a unes 50 persones. El repertori està format bàsicament per temes Gospel tradicionals i contemporanis americans cantats a quatre veus: “Take me Back”, “Jesus is the answer”, “Lord You Are Good”, “Oh Happy Day”, “Oh when the Saints”…

A més del cor, dirigit per Guillem Prat, Tastet de Gospel compta amb un acompanyament instrumental format per quatre músics de la comarca. El moviment i les coreografies també són un dels puntals del grup arribant així molt més al públic amb l’intent de crear un espectacle visual, ple de sensacions i emocions.

Per poder gaudir més d’aquest tipus de música, Tastet de Gospel presenta també dins dels seus concerts explicacions pedagògiques per tal d’acostar al públic el significat de la música Gospel en el seu marc històric. En definitiva, el conjunt ofereix una alenada fresca de música i vol transmetre les seves inesgotables ganes de passar-ho bé.